Brouwerspraat

January 25, 2017

Op 24 januari 2017 vond het eerste Dutch Craft Beer Conference plaats in Amersfoort. Natuurlijk waren de brouwers van Puzzelaer daarbij aanwezig. Er was een mooi programma samengesteld met diverse workshops. Deze werden aan elkaar gepraat door inspirerende sprekers. 

Wij hebben genoten van deze dag, en veel opgestoken. Naast dat we veel hebben geleerd, was het ook fijn om de bevestiging te krijgen dat wij als Puzzelaer goed op weg zijn met onze kernwaarden; kwaliteit, natuurlijk en ambachtelijk, innovatief en uniek.

Na het formele programma was er voldoende tijd om te netwerken, bij te praten met  collegabrouwers en elkaars bieren te proeven. Kortom; een zeer geslaagde dag.

Lees meer hier

Enkele sfeerimpressies:

January 19, 2017

Nieuwe trend: BIERYOGA

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Zo ook in de wereld van sport en gezondheid. Wat dacht je van bieryoga; Is het iets voor jou?

We kennen al bijvoorbeeld aerial yoga. Bij deze vorm van yoga zweef je als het ware door de lucht in een hangmat. Dat was al bijzonder, maar 2017 brengt een nieuw type yoga dat een stuk opmerkelijker is: bieryoga. Het is precies wat je denkt dat het is. Een combinatie van yoga en bier, ontstaan bij onze oosterburen.

Ieder uur twee biertjes
De Duitse Jhula en Emily volgden een opleiding tot yogadocente. Ze misten iets in hun lessen. Behalve voor deze relaxende sport hadden zij ook een passie voor bier. Dat bracht hen op het idee de twee te combineren.


Tijdens ieder uurtje van de les drink je twee biertjes. Hoewel het misschien klinkt als een grap, is het dat zeker niet. “Wij nemen het gedachtegoed van yoga en het plezier van bier drinken heel serieus. We geloven in het succes van de combinatie van deze twee om een zo hoog mogelijk bewus...

January 18, 2017

De eerste stenen voor onze eigen brouwerij zijn op elkaar gelegd, eindelijk het eerste zichtbare resultaat! #blijmee #kanniewachtenie

Please reload

Featured Posts

Vergunning voor brouwerij Puzzelaer!

05/11/2016

1/2
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
LOGO 1 trans.png

Dorpsbrouwerij

Terheijden


Craft brewery

© 2015 by René Schokker