Brouwerspraat

December 29, 2017

De heren van CV uitgeteld hebben vorig jaar gewonnen bij de grote optocht in Terheijden. De prijs? Een eigen biertje brouwen bij brouwerij Puzzelaer! 

Een eigen biertje, tja... maar wat? Die vraag werd beantwoord tijdens een gezellige proeverij in het proeflokaal van Puzzelaer. Het zou een hoppige pale ale worden met duidelijke citrustonen.

Met deze aanwijzingen konden de brouwers van Puzzelaer wel wat. Zij hebben het recept samengesteld voor het begeerde biertje van CV Uitgeteld, die ze zelf hebben gebrouwen. Nadat het vloeibare goud de hoofdvergisting met succes heeft ondergaan kwamen de heren terug om hun kostbare bier te bottelen. Eenmaal een aantal weken te hebben nagegist in de fles was het tijd om het biertje te proeven; en ja! Precies wat het zou moeten zijn, een heerlijke doordrinkbare hoppig blondje met een fijn citrus aroma. Wat een mooi succes! Op 7 januari om 15:00 wordt het biertje door de CV gepresenteerd in café het Barreke in Terheijden. Daar wil je bij zijn...

December 18, 2017

Armarium, een software leverancier voor digitaal procederen heeft bij Puzzelaer een onvergetelijke proeverij gehad. Brouwer René had dan ook flink uitgepakt met culinaire versnaperingen passend bij de bieren. Men ging  aan het einde van de avond voldaan en gelukkig weer naar huis.

December 18, 2017

De brouwers van Puzzelaer brengen een experimental op de markt die gelijk hoge ogen scoort. De eerste lichting saison was uitverkocht in no-time, en met een flinke backorder is besloten een tweede batch te brouwen. 

Hmmm... misschien gaat er over een poosje het " experimental" wel van deze etiket af, en wordt de Saison een blijvertje!

Please reload

Featured Posts

Vergunning voor brouwerij Puzzelaer!

05/11/2016

1/2
Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
LOGO 1 trans.png

Dorpsbrouwerij

Terheijden


Craft brewery

© 2015 by René Schokker