• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
LOGO 1 trans.png

Dorpsbrouwerij

Terheijden


Craft brewery

© 2015 by René Schokker

passIPA

een bijzonder kantelbare IPZ met passievrucht en citra! Heerlijk frisse dorstlesser, en uiteraard met passie voor de liefhebber gebrouwen.

Linie Bock

Donker van kleur, een licht geroosterde smaak met chocoladetonen. Donker als de oorlogstijden van toen. 

Dit bier verwijst naar de linie in Terheijden uit de 80-jarige oorlog.

Traais Tripel

Ons vlaggenschip, onze prijswinnaar, onze eerste trots; een mooie Tripel met karakter. De 3 moutsoorten, hop, sinaasappel en koriander zijn de instrumenten voor dit klassiek meesterwerk. Heel goed te combineren met kaas of worst.   

Met het drinken van de Traais Tripel steun je Stichting Vrienden van het Puzzelbad

Brabants blondje

Brabants blondje met de "zachte B". Een typisch schone blonde met een volle body en hoppig aromatische afdronk, zonder heel bitter te zijn. Heerlijk als dorstlesser op het terras, te combineren met zowel hartig als zoet.

Saison

Begonnen als experiment, maar na de vele positieve reacties opgenomen in ons vast assortiment. Een mooi seizoensbiertje dat gedronken wordt in de lente en zomer. Een licht droog biertje met een fris zuurtje. Een echte terrastijger! 

Zwaar blond

Het stoutste jongetje van de klas. Een krachtige blond, met fijn hoparoma van 3 soorten hop, dat ook nog eens gevaarlijk makkelijk drinkt. Advies om deze mooie blonde zittend te nuttigen, en voorlopig te blijven zitten...

 

Let op: slechts in beperkte oplage gemaakt en exclusief verkrijgbaar bij Slijterij Jeroen van Dongen.

Koekjesbier

Hij zit al in onze vergistingsketel; een echt winterbier! Een heerlijk donker biertje met fijne winterse tonen. Wat dit biertje helemaal uniek maakt; het is gebrouwen met de koekjes van Molen de Arend uit Terheijden!

TEC Flower power

Met het recept van de Raadhuisbrouwers hebben we een IPA gebrouwen, speciaal voor Traais Energie Collectief. Een energiek en goed kantelbaar biertje.

Please reload