Blog

Brouwer wordt bouwer!

December 21, 2016

Er is een voorzichtige start gemaakt met de bouw van onze brouwerij. Het zal wel enige tijd in beslag nemen, maar de eerste activiteiten zijn een feit! Brouwer wordt dus bouwer... al is dat maar tijdelijk natuurlijk :-)

Tijdens de verbouwingen gaan we natuurlijk gewoon door met het bedienen van onze huidige afnemers, en blijven we nieuwe bieren ontwikkelen! Volg de bouw van onze brouwerij op: http://www.bieruitbrabant.nl/brouwerspraat 

 

 

Please reload

Featured Posts

Vergunning voor brouwerij Puzzelaer!

November 5, 2016

1/2
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
LOGO 1 trans.png

Dorpsbrouwerij

Terheijden


Craft brewery

© 2015 by René Schokker