top of page

Blog

Aandacht voor het Traais Tripeltje

Naar aanleiding van het winnen van "het beste biertje van Brabant" is er extra veel aandacht voor onze Traais Tripel. En terecht, dat verdiend dit biertje. Zo staat er o.a. een leuk artikel in BN de Stem, bij Radio 8FM en ook bij biernet.nl.

Al deze aandacht is goed voor het biertje natuurlijk. Maar laten we niet uit het oog verliezen dat we deze brouwen voor Stichting Vrienden van het Puzzelbad. Naast deze hebben we nog meer heerlijke bieren die een goed doel steunen. Zoals Tripel "Molen de Korenbloem" voor Stichting Molen de Korenbloem en Antoinius Abt dubbel voor "Stichting behoud de Antoinus Abt".

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page