top of page

Blog

Bierproeverij = uitstekende teambuilder @Interpolis

Of wij binnen een week een bierproeverij kunnen organiseren bij Interpolis? Uuuh, ja hoor. Natuurlijk kunnen wij dat! De uitnodiging van heer C. de Brouwer (hoe leuk is dat) was alles dat we nodig hadden om een leuk feestje neer te zetten op de 10e etage aan het hoofdkantoor van Interpolis te Tilburg.

Het liep allemaal iets uit, maar dat kwam omdat het gewoon veel te gezellig was! De deelnemers hebben ons verhaal aangehoord, bier geproefd en ervaringen met elkaar uitgewisseld. Met een voldaan gevoel nam deze brouwer laat op de avond afscheid van organisator C. de Brouwer. Zijn missie; om het team wat meer binding met elkaar te geven (oftwel teambuiliding) en dat was zeker geslaagd! Ik zeg: proost!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page