top of page

Blog

Korenmolen dubbel

De Korenmolen Tripel is inmiddels een begrip in Ulvenhout en omgeving. De molenaar is zo tevreden dat hij ons gevraagd heeft een nieuw Korenmolenbiertje te maken. Dat laten we ons geen 2e keer zeggen natuurlijk.

We zijn aan het brouwen geslagen. Het resultaat: een heerlijke Korenmolen dubbel! Op zaterdag 24 september zal dit biertje feestelijk onthult worden. Tijdens een proeverij bij de Korenmolen van Ulvenhout kan dit biertje voor het eerst geproefd worden door iedereen!

Wij hebben er weer zin in! #proost!

Wil je deze molen zelf ook steunen? Dat kan door een molenbiertje van Puzzelaer te kopen óf te stemmen via deze link (elke stem is een euro!) www.molens.nl/dekorenbloem

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page