top of page

Blog

Dutch Craft beer conference 2017


Dutch Craft Beer Conference 2017

Op 24 januari 2017 vond het eerste Dutch Craft Beer Conference plaats in Amersfoort. Natuurlijk waren de brouwers van Puzzelaer daarbij aanwezig. Er was een mooi programma samengesteld met diverse workshops. Deze werden aan elkaar gepraat door inspirerende sprekers.

Wij hebben genoten van deze dag, en veel opgestoken. Naast dat we veel hebben geleerd, was het ook fijn om de bevestiging te krijgen dat wij als Puzzelaer goed op weg zijn met onze kernwaarden; kwaliteit, natuurlijk en ambachtelijk, innovatief en uniek.

Na het formele programma was er voldoende tijd om te netwerken, bij te praten met collegabrouwers en elkaars bieren te proeven. Kortom; een zeer geslaagde dag.

Lees meer hier

Enkele sfeerimpressies:

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page