top of page

Blog

CV uitgeteld brouwt eigen bier

De heren van CV uitgeteld hebben vorig jaar gewonnen bij de grote optocht in Terheijden. De prijs? Een eigen biertje brouwen bij brouwerij Puzzelaer!

Een eigen biertje, tja... maar wat? Die vraag werd beantwoord tijdens een gezellige proeverij in het proeflokaal van Puzzelaer. Het zou een hoppige pale ale worden met duidelijke citrustonen.

Met deze aanwijzingen konden de brouwers van Puzzelaer wel wat. Zij hebben het recept samengesteld voor het begeerde biertje van CV Uitgeteld, die ze zelf hebben gebrouwen. Nadat het vloeibare goud de hoofdvergisting met succes heeft ondergaan kwamen de heren terug om hun kostbare bier te bottelen. Eenmaal een aantal weken te hebben nagegist in de fles was het tijd om het biertje te proeven; en ja! Precies wat het zou moeten zijn, een heerlijke doordrinkbare hoppig blondje met een fijn citrus aroma. Wat een mooi succes! Op 7 januari om 15:00 wordt het biertje door de CV gepresenteerd in café het Barreke in Terheijden. Daar wil je bij zijn...

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page