top of page

Blog

Presentatie CV Uitgeteld bier

Zondag is het zover; dan wordt het nieuwe carnavalsbiertje van Puzzelaer gepresenteerd! En wie kan dat beter doen dan CV Uitgeteld; zij hebben immers dit biertje bedacht en gebrouwen samen met de brouwers van Puzzelaer.

Het begon allemaal met het winnen van de grote optocht van Terheijden. CV Uitgeteld won daarmee een bierproeverij én de ontwikkeling van hun eigen bier.

Deze kans werd met beide handen gegrepen waardoor we nu op 7 januari met trots het nieuwe carnavalsbier voor 2018 kunnen presenteren. Het heugelijke feit vindt plaats op 7 januari om 15:00 in café het Barreke in Teheijden. Hoewel het Barreke niet een enorm groot café is, is wel iedereen welkom! Er is zelfs gedacht aan jonge vaders en moeders; er is een kinderhoek ingericht :-)

Dus tot 7 januari!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page