top of page

Blog

Drink je stichting of vereniging financieel gezond!

Veel stichtingen en verenigingen hebben een sigarenkistje waarvan de bodem nog te zien is. Menig penningmeester heeft het beheer over het totale vermogen van een euro of 10. Om de stichting of vereniging gezond te houden moet er iets gebeuren. Maar tijdens de vergadering komt men vaak niet verder dan handjes ophouden bij lokale bedrijven, een inzamelactie van lege flessen bij inwoners van het dorp of wijk.

Dat moet toch anders kunnen? En ja, dat kan ook anders!

Wij, brouwers van ambachtelijke brouwerij Puzzelaer helpen stichtingen en verenigingen aan een gezonde kas. Menig organisatie ging u al voor.

Hoe gaat het in z’n werk? Eigenlijk heel eenvoudig; samen met het bestuur of vrijwilligers van de stichting of vereniging maken wij een heerlijk biertje, die vervolgens door de stichting of vereniging verkocht kan worden, met eigen naam en etiket! De opbrengsten van dit bier gaan dan rechtstreeks naar de clubkas.

Stichting bier collecte

Bij elk evenement, in je eigen kantine, bij je lokale slijter, en ja; zelfs de supermarkt bij je om de hoek staan vaak open voor zulke initiatieven. Dan ben je namelijk niet de zoveelste club die om sponsoring komt vragen, maar je helpt elkaar! Klassieke win-win situatie; de slijter, kroeg of supermarkt heeft iets ludieks, iets lokaals te verkopen (en das lekker hot op het moment), en jullie vullen je kas.

Wij helpen al meerdere verenigingen en stichtingen op deze manier, het blijkt een bewezen concept. Wij hebben inmiddels voldoende ervaring met dit concept om de volgende stichting en of vereniging goed te ondersteunen bij de opzet en lancering van hun eigen bier. En voor je het weet, drinkt men je kas tot een gezond niveau.

Heb je vragen? Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Ik zeg proost!

Meesterbrouwer René van Brouwerij Puzzelaer

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page