top of page

Blog

Boulderbier

Peter Smit, een gepassioneerd boulder-klimmer had na een geweldige klim een euforisch gevoel dat hij wilde vieren met een heerlijk biertje. Maar dat perfecte biertje dat paste bij zijn euforie kon hij maar niet vinden.

Dat bracht Peter op een idee; dan gaan we dat biertje toch zelf maken?! Peter ging op zoek naar een brouwer die hem daarbij kon helpen. Op zaterdag 11 augustus 2018 was het dan zover; samen met brouwerij Puzzelaer uit Terheijden heeft Peter het eerste klim-bier ooit gebrouwen!

Omdat Peter eigenlijk best sociaal is, houdt hij dit biertje niet alleen voor zichzelf, maar zal het binnenkort ook te verkrijgen zijn in boulderhal Bruut. Zo kunnen straks alle klimmers hun euforie blussen met een bruut lekker biertje dat je extase naar nieuwe hoogtes brengt.

Namens alle klimmers: Dankjewel Peter!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page