top of page

Blog

Dorpsbrouwerij Terheijden steunt Roparun

Roparun is een stichting dat geld inzamelt voor kankeronderzoek. Elk jaar organiseren ze een run van Parijs naar Rotterdam en door sponsoring van de teams door particulieren en bedrijven hopen ze zo zoveel mogelijk geld te verzamelen.

Marcel, een van de brouwers van Dorpsbrouwerij Terheijden is dit jaar teamcaptain van team tothemaxrunners van de Roparunteam. Daarop hebben wij besloten om een batch heerlijke saison te brouwen voor Stichting Roparun zodat ze met de verkoop ervan weer extra geld in de lade komt voor kankeronderzoek.

Roparun vindt ieder jaar plaats in het Pinksterweekend. De start is op zaterdag 30 mei 2020 in Bremen en Parijs. De halve Roparun start op 31 mei 2020 in Almelo.Alle deelnemers finishen op maandag 1 juni 2020 op de Binnenrotte in Rotterdam.

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page